Hejm  |  Spørgsmål og svar  |  Om Merex  |  Kontakt   
Aktuelle kurser  Ny hvidvasklov


Ny hvidvasklov fra 26. juni 2017Fra og med 26. juni 2017 skal alle kunder vise ID ved valutavekslinger på 500 EUR eller dereover eller tilsvarende i andre valutaer.

For at bekæmpe hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme i hele verden, har Folketinget den 2. juni 2017 besluttet at ændre hvidvaskloven i Danmark, således at man fra 26. juni 2017 skal fremvise billedlegitimation ved alle valutavekslingstransaktioner over 500 EUR eller tilsvarende beløb i andre valutaer.

Desuden er det blevet besluttet at alle pengeinstitutter og valutavekslingsfirmaer skal scanne eller kopiere kundernes ID ved transaktioner over 500 EUR eller tilsvarende i anden valuta. Disse dokumenter skal ifølge lovgivningen opbevares i 5 år og bliver derefter destrueret.

vi forståelse for at disse procedurer kræver tilvænning hos vore kunder, vi gør dog vores bedste for at gennemføre disse procedurer så hurtigt og så smidigt som muligt, så du som kunde ikke bliver forsinket unødigt ved din transaktion.

I MEREX accepterer vi følgende former for billedlegitimation:
Fra EU/EØS:
  • Pas
  • Kørekort *
  • Nationalt ID kort *
  • Opholdstilladelse *

* Under forudsætning af at fødselssted fremgår af ID-dokumentet.
Fra resten af verden: Pas

For nærmere oplysninger om den nye hvidvasklov, se Folketingets hjemmeside.


Om Merex

Merex har mange års erfaring i betalingsformidling og vi tilbyder denne service til både firmaer og privatpersoner.


Tjenester

Valutaveksling og betalingsformidling tilbydes i vores butik i København for privat- såvel som for forretningskunder.


Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer om vores ydelser er du velkommen til at kontakte os. Du kan også besøge nogen af vores butikker som gerne hjælper dig med at sende penge.


Merex valutakurser er meget konkurrencedygtige.
Faste valutakunder kan opnå yderligere rabatter og bonusser. Vi kan både leverede kontanter og også elektronisk valuta og kan om det ønskes leveres med valutasikring.
Copyright © 2015 Merex International A/S. Alle rettigheder forbeholdes. København - GBG24 Design